De tre Musketerer

De tre Musketerer

Torsdag d. 23. marts kl. 20 i Arena Assens

– en for alle, alle for en … og tre for en tier

Traditionen tro får vi også i denne sæson besøg af det herlige ensemble fra Figaros og Den Ny Opera. De tager denne gang Alexandre Dumas’ klassiske fortælling, De tre Musketerer, under kærlig behandling og tilføjer deres egne ikoniske, komiske og særegne påhits.

Vi møder naturligvis Porthos, Athos og Aramis, der tager den unge D’Artagnan under deres vinger. De opdager et komplot imod den franske trone og drager ud for at redde ikke blot tronen og Dronning Annas ære, men hele Europas fremtid.

Fortællingen rummer det hele – intriger, store fægtescener med masser af sprøde sværd, kærlighed, onde skurke, ædle helte og masser af komik.

Denne opdaterede og ”lettere” omskrevne version af De tre Musketerer krydres med kendte hits fra operaer, operetter og musicals, så vi er garanteret en aften i godt selskab og med masser af motion til lattermusklerne.

Instruktører og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Manuskript: Dumas, Kjærulff, Dueholm og Jensen
Producent: Figaros og Den Ny Opera

I Saftstationen i Arena Assens kan I nyde en lækker buffet inden forestillingerne. På buffeten er der to slags kød, to slags kartofler og to slags salat samt brød og smør.
Buffeten er klar kl. 18. Pris: 150 kr. pr. kuvert.

Bordbestilling senest tre dage før på café@arnea-assens.dk eller tlf. 22 37 97 23

Scroll til toppen