Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre

Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre

Tirsdag d. 24. januar kl. 20 i Arena Assens

– en roadcomedy på alle tænkelige afveje

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed, stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja, for det var ham, der løb med din kone!

Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og med halvtom tank. De har absolut intet til fælles – bortset fra rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Eks-mænd fortsætter Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard deres humoristiske parløb med deres helt særlige timing og figurtegning – denne gang i en nyskrevet roadcomedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

Kunne du lide Livet – hvor svært kan det være?, som de spillede i sæson 18/19, så glæd dig til Eks-mænd – sku´ vi se at komme videre?

Instruktører og manuskript: René Vase og Jannik Fuglsang
Medvirkende: Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard
Scenografi: Kirsten Brink
Producent: Folketeatret”

I Saftstationen i Arena Assens kan I nyde en lækker buffet inden forestillingerne. På buffeten er der to slags kød, to slags kartofler og to slags salat samt brød og smør.
Buffeten er klar kl. 18. Pris: 150 kr. pr. kuvert.

Bordbestilling senest tre dage før på café@arnea-assens.dk eller tlf. 22 37 97 23

Scroll til toppen