Jokes fra en hvid straight mand – En stand up aften med Anders Matthesen fredag den 12. maj kl. 19

Jokes fra en hvid straight mand – En stand up aften med Anders Matthesen fredag den 12. maj kl. 19

I samarbejde med Nybolig Assens er det lykkedes at kunne tilbyde en stand-up aften med Anders Matthesen fredag den 12. maj.
En stand-up aften med Anders Matthesen – ´JOKES – fra en hvid, straight mand´

Anders Matthesen er tilbage med et spritny show som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.

Turnéen har fået titlen: ´JOKES – fra en hvid, straight mand´.

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.


Det nye stand-up materiale blev til på Fanø i efteråret 2021. Siden da er det blevet udviklet og finjusteret med masser af shows i hele landet.

Billetter til Matthesens turnéer bliver vanen tro revet væk. Så er man en af dem der vil opleve, hvad han nu har fundet på, bør man sikre sig billet inden længe. 

Anders fortæller

Jeg tror vi allesammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og møde mit elskede livepublikum. Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde. Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up … så det eneste jeg har med er mikrofonen, mig selv … og jokes – masser af jokes.

Gør jer klar … Det bliver optur!!

Scroll til toppen