Selskabsmenuer

SELSKABSMENUER

Forretter
Tallerkenservering

Røget okseinderlår DKK 89,-
Med parmesan, rucola, olivenolie og citron
Rejecocktail DKK 70,-
anrettet nymoderne
To skaller med høns i asparges DKK 70,-
Varmrøget laks DKK 89,-
Med rygeost, radiser og chips
Jordskokkesuppe (varmt) DKK 70,-
Med ristede croutoner og persilleolie
Skindstegt kulmule (varmt) DKK 89,-
Med estragonsauce og spidskål

Hovedretter
Serveres i fade og skåle på bordet

Culottesteg DKK 185,-
med spændende salat, hvide kartofler og sauce bearnaise
Lammekølle DKK 195,-
med tomater på stilk, rosmarinsky og hvidløgskartofler
Gammeldags oksetykkam DKK 145,-
med glaserede løg, bønner, asier, tyttebær, pillede kartofler og oksestegssauce
Kalvesteg stegt som vildt DKK 155,-
med waldorfsalat, asier, tyttebær, hvide og brunede kartofler og glaserede perleløg samt kalvestegssauce
Rosastegt kalvefilet DKK 190,-
med farseret savoykål, kartoffeltimbale og pebersauce
Krondyrkølle DKK 199,-
med Honningsauterede æbler, selleri, rodfrugter og vildtsauce
Ølbraiseret grisebryst DKK 185,-
Bagt løg fyldt med æbler, løg & timian, pebersky og ovnstegte kartofler

Desserter

Daim islagkage DKK 79,-
Med fløde og bærkompot
Italiensk tiramisu DKK 79,-
Serveres med frisk frugtsalat
Lun æble/pæretærte DKK 79,-
Med marcipan, hertil vaniljeis
Lun chokoladefondant DKK 89,-
Hertil syltede nødder, vaniljeparfait og bærkompot
Pandekager DKK 79,-
Med is og frugtsalat samt chokoladesauce

Natmad

Hotdogs med gourmet-pølser DKK 69,-
Hertil bagerbrød og klassisk tilbehør
Biksemad DKK 69,-
Serveres med ketchup, engelsk sovs, rødbeder, rugbrød og smør
Suppe (valgfri) DKK 59,-
Vælg mellem aspargessuppe, oksekødssuppe, karrysuppe og tomatsuppe
Pølsebord med 4 slags pålæg og salat DKK 79,-
Hertil brød og smør

Selskabsmenu som buffet

Vælg imellem tre fristende buffeter i tre forskellige prisklasser.

Det er dejligt med en buffet, hvor dine gæster selv kan vælge det, der frister allermest fra de friske retter. Hermed undgår vi også madspild. Der er naturligvis sprit ved buffeten og ved alle borde og afstandskravene følges nøje.

Menu 1
Pris pr. person DKK 199,-

  • Serveres med brød og smør
  • Dampede fiskeruller med pesto
  • Ølbraiseret svinebryst
  • Fyldt unghanebryst med tomat, ost og spinat
  • Tomatsalat med feta og Iøg
  • Rodfrugter med honning
  • Ovnkartofler med krydderurter og hvidløg
  • Skysauce

Menu 2
Pris pr. person DKK 249,-

  • Serveres med brød og smør
  • Laksemousse pyntet med rejer
  • Porchetta med hvidløg og urter
  • Amerikansk okseculotte med glaseret perleløg
  • Flødekartofler med ost
  • Petit kartofler med krydderurter
  • Tomatsalat med farvede cherrytomat med mozzarella og basilikum
  • Broccolisalat med bacon og peberfrugt
  • Rødvinssovs

Menu 3
Pris pr. person DKK 299,-

  • Serveres med brød og smør
  • Varmrøget laks med rygeost og chips
  • Røget okseinderlår med parmesan og rucola
  • Rosastegt oksefilet
  • Lammekølle med rosmarin og hvidløg
  • Halve bagte kartofler med bacon/tomat fyld og ost
  • Kartoffel tårne med bacon
  • Pastasalat med tomat, oliven og feta
  • Melonsalat
  • Blomkålssalat med ærter
Scroll to Top