Gratis foredrag om arv og testamente, inkl. middag i Arena Assens

Gratis foredrag om arv og testamente, inkl. middag i Arena Assens

Kom til gratis foredrag om arv og testamente, og få svar på alt hvad du skal vide for at skabe sikkerhed for dig selv og din familie, samtidigt med at vi byder på en lækker middag.Tilmelding


6.3 2024 kl. 18 Tilmelding her https://www.totalliv.dk/event-landing/H-0003535-004

5.6 2024 kl. 18 Tilmelding her  https://www.totalliv.dk/event-landing/H-0003535-005

4.9 2024 kl. 18 Tilmelding her https://www.totalliv.dk/event-landing/H-0003535-006

12.11 2024 kl. 18 Tilmelding her https://www.totalliv.dk/event-landing/H-0003535-007

Sikkerhed ved sygdom
På foredraget får blandt andet svar på hvad sker der, hvis du på et tidspunkt bliver mentalt eller fysisk svækket, så du ikke selv kan administrere din økonomi eller dine personlige forhold? Her kan du få brug for hjælp fra en af dine nærmeste. Men for at det rent juridisk vil kunne lade sig gøre, kræver det at du opretter en fremtidsfuldmagt. Her kan du selv beslutte, hvem du vil give fuldmagt til og præcis hvordan fuldmagten skal gælde, eks. hvem skal have adgang til din bankkonto, betaling af regninger, evt. salg af ejendom eller varetagelse af dine interesser i forhold til offentlige myndigheder.

Testamente
Skab sikkerhed for familien Uanset om du er gift, ugift eller alene, om du har børn fælles børn, sammenbragte børn, eller slet ikke har børn, så kan du med et testamente skabe sikkerhed og tryghed for både dig selv og for din familie. Få svar på hvordan din arv bliver fordelt til dem, du ønsker. Og hvordan du sikrer at din familie kan beholde samme levestil, eller blive boende i huset. Find ud af hvordan du som gift kan få helt op til 37,5% mere ud af arven, eller hvordan arven til børnene kan gøres til særeje.

Familietjek – personlig juridisk rådgivning
Når du tilmelder dig foredraget om arv & testamente, vil du efter foredraget er afholdt, blive kontaktet på telefon, email eller sms, hvor du vil blive tilbudt personlig juridisk rådgivning, som tager udgangspunkt i din egen situation og behov, så du efterfølgende er klædt på til at vide, hvordan du bedst muligt skaber sikkerhed for dig selv og din egen familie i tilfælde af sygdom og dødsfald.

Arrangør

Dinfamiliejurist logo

Din Familiejurist

Scroll to Top